Dişlibaşak İlkokulu

Vizyon: Cağdaş, Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, nitelikli, sorumluluk bilinci olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi ve olaylara geniş bir acıdan bakabilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: BİZ; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli , eğitimli, Türkiye´nin üretken gücünün temel taşları ve kendine güvenen bireyleri yetişmeleri için VARIZ.

Başarılar: DOKAP kapsamında aylık bazında 3 defa , yıllık bazında 1 defa ilçe birinciliğimiz vardır.

Saatler: 08.40 - 14.00
Isınma: soba ve elektirikli ısınma gereçleri
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis Diyarbakır merkezden ofis ten hareket etmektedir sonra güzergah olarak Batıkent, tesisler, kantar,Ceylan AVM, Havalanı karşısı Viranşehir yolu Dişlibaşak köyü
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 5 öğretmen 1 müdür

WEB - https://dislibasakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Dişlibaşak köyü Çınar/DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :Tam günlü eğitim

Yerleşim Yeri - Dişlibaşak köyü Çınar/Diyarbakır

Adres - Dişlibaşak köyü Çınar/DİYARBAKIR

Ulaşım servis,özel araç,yol asfalttır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 50 km , ilçe merkezine 55 km uzaklıkta